joi, 21 ianuarie 2016

SkyRun - doar cerul e mai sus



Iată cum poți să te încălzești pe un așa ger, plus că te mai încarci și cu o doză XXL de energie pozitivă:

http://blogalinitiative.ro/wp-content/uploads/2016/01/Poster-SkyRun-2016.png
Nu știi despre ce e vorba?

Skyrun - maratonul de alergare pe scări, în cea mai înalta clădire din Romania – Bucharest SkyTower. Un eveniment aflat la a treia ediție ce îți oferă o multitudine de motive să participi.

Evenimentul este o platforma de fundrasing pentru patru cauze oficiale :


  • Logo Mias ChildrenMia’s Children este o organizatie non-profit la baza careia sta un vis – visul de a vedea tinerii si copiii din Bucuresti sau din zonele limitrofe, care au resurse limitate si sunt in situatie de risc social, crescand intr-un mediu iubitor si incurajator si devenind membrii fericiti si sanatosi ai societatii romanesti, din punct de vedere fizic, emotional si spiritual. Mia’s Children este locul pe care mai mult de 40 de copii il numesc „acasa”.



  • Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate, neguvernamentala, infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls. Scopul ei principal este introducerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.   HCS_logo-green-RO



  • World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy punand in centrul activitatii sale bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirata de valori crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

sigla_25-01 - Copy

  • Asociatia MaiMultVerde este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. In primii sase ani de activitate, 2008 – 2014, MaiMultVerde a lucrat cu 21.000 de voluntari, a plantat peste 740.000 de puieti, a strans 325 de tone de deseuri, a deschis primul sistem de bike-sharing din Bucuresti, Oradea si Timisoara, Cicloteque, a derulat mai multe campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. 
LOGO FINAL (1)



Desfășurătorul acestei ediții, nu te poate lăsa să stai în casă!

SÂMBĂTĂ, 23 ianuarie
  • o cursa contratimp, de alergare, pe scări; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursa în care fiecare dintre voi, cei care veţi participa, veţi putea susţine cauza în care credeţi şi pe care doriţi să o sprijiniţi;
  • un bun prilej de a ne întalni, de a ne strânge mâinile, de a vă bucura de priveliştea Bucureştiului văzut din cel mai înalt punct;
  • şi… momentul în care vom da startul „24Challenge”
DUMINICĂ, 24 ianuarie

24 Challenge sau ştafeta de 24 ore va începe pe 23 ianuarie, odată ce se va încheia competiţia de masă, şi va continua până a doua zi, 24 ianuarie:
  • 4 echipe a câte 6 alergători vor alerga timp de 24 de ore pe scări;
  • fiecare echipa va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment; practic vor face parte şi din echipa Fundraiseri VIP;
  • la final, echipa care va contoriza cele mai multe urcări va fi desemnată câştigătoare.
Fiecare persoană care va participa la SKYRUN va contribui la susţinerea celor patru cauze ale evenimentului: 24% din taxa de participare la individual şi 50% din valoarea taxei de la înscrierea corporate va merge catre cauza pe care a ales să o susţină.

Au ales să se implice:
  • Gianina Corondan și Marius Vintilă vor participa la SkyRun pentru a susține activitatea HOSPICE de îngrijire a copiilor și adulților care suferă de boli incurabile
  • Zoli Toth și Elena Ionescu (Mandinga) vor alerga pentru Asociația MaiMultVerde 
Pentru îndulcirea atmosferei vor fi prezenți cei de la RAW FIT VEGAN ce vor oferi fiecarui participant, care va trece linia de finish, bombonele vegane delicioase... sună tentant, nu?
Iar surprizele nu se opresc aici.

Deci, ține minte! Pe 23-24 ianuarie 2016, SkyTower şi Raiffeisen Property International (organizatori şi gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) şi smartatletic (partener organizare), alături de prietenii şi susţinătorii mişcării, te așteaptă!

Echipa mea susține cu înflăcărare evenimentul SkyRun, prin mișcare, veselie și inocență:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu